Alla inlägg under december 2012

Av rosatjejen - 28 december 2012 21:37

Det blev bio ikväll, mammas pojkar såg vi. Jag tyckte att den var jätterolig, Och dessutom så tror jag att undertonen i filmen är viktig att belysa. Jag får nämligen utslag av föräldrar som curlar sina barn.
Jag tror mer på att sanda banan lite åt barnen så dom lär sig att bli självständiga.
Visst det har hänt att jag ringt nån gång och bokat tex, en läkartid åt nåt av mina äldsta barn om dom jobbat eller varit i skolan och haft svårt att ringa, om jag ändå varit hemma och inte haft nåt viktigare för mig, men det är nog det närmsta "curlande" jag kommit. Men jag hoppas och tror att mina barn tycker om mig och uppskattar mig trots att jag inte soppat banan åt dom.

Av rosatjejen - 28 december 2012 09:40

Lyckan efter att i flera år önskat sig en katt.

Idag ska vi ta det lika lugnt som igår, bara strosa runt här hemma och försöka att göra ingenting.
Jag mår faktiskt lite bättre idag, bättre än jag gjort sen innan jul. Tror att det kan bero på att det blev lite för mycket måsten under julen helt enkelt.
Jag mår som bäst när jag får ta saker i min egen takt, och dom rutiner jag lyckats skapa för att allt ska fungera någorlunda är fortfarande så sköra att det inte behövs mycket alls för att dom ska falla platt.

Av rosatjejen - 27 december 2012 20:09

Den här fina hälsningen skickade Matilda till mig idag.
Det ser ut som om hon har det väldigt bra, men gud vad jag längtar efter henne. Om en vecka är hon hemma igen som tur är.

Av rosatjejen - 27 december 2012 10:16

Efter en veckas frossande i en massa godsaker med mycket kolhydrater, så var det idag dags att ställa sig på vågen.
Jag gissade ju att jag skulle gått upp ca, 2 kg.
Förvånad och glad blev jag när jag såg att jag bara gått upp 0,7 kg.
Nu ska jag ta det lite försiktigare med kolhydraterna fram till nyår, sen blir det strikt lchf igen när det nya året börjar.
Jag ska ner till målvikten 58,0 kg, om det så bara blir för en dag, så kan jag ju ändå säga att jag verkligen nådde min målvikt.

Av rosatjejen - 26 december 2012 10:57

I torsdags så lovade jag Emelie att inte väga mig på en hel vecka, och det löftet har jag lyckats hålla.
Nu börjar jag dock bli lite rädd för vad den kommer att visa när jag ställer mig på den igen imorgon. Med tanke på allt gott jag stoppat i mig nu under julen, och att jag dessutom ätit en massa kolhydrater, och inte heller tränat på hela veckan bådar ju inte så gott.
Jag hoppas verkligen att det inte är mer än 2kg, men som sagt det är mycket godsaker som slunkit ner i magen den senaste veckan.

Av rosatjejen - 25 december 2012 22:29

Titta här vad duktig jag varit idag. Jag som har världens sämsta tålamod byggde ihop detta till Olivia, men jag tänker inte berätta hur lååååång tid det tog och då var detta ändå den minsta av alla lego friends byggsatser hon fick igår. De två största får vi nog ta nån dag när vi har en hel dag på oss.

Av rosatjejen - 25 december 2012 19:40

Det här fina armbandet fick jag igår av Emelie och Filippa.
Jag är mycket förtjust i Edblads rostfria smycken. Och detta armband har Edblads gjort i samarbete med Vi-skogen. För varje av dessa armband som sälja, så planteras 3 stycken träd i Vi-skogen.
Det som känns lite extra kul med denna gåva är att Emelie var på studieresa just i Vi-skogen när hon gick i gymnasiet. I hela 3 veckor var hon då i Tanzania och reste runt med 2 klasskamrater, och fick då lära sig allt om vi-skogen och hur dom jobbar.

Av rosatjejen - 25 december 2012 09:40

Jag gillar juldagen, för då är det lite lugnare än på själva julafton. Här hemma brukar juldagen bli en riktig slödag, då alla leker/pysslar med sina julklappar, äter rester från gårdagen, och tittar på film. Alla förväntningar och all stress är liksom borta på juldagen, och det är så skönt tycker jag.
Denna juldag blir det nog mycket legobyggen, lilla O fick 4 stora kartonger med lego friends.

Vi hade världens finaste lilla tomtenisse igår, han var 9år, men hade inte rakat sig på 10 år.

Presentation

Jag skriver om livet i allmänhet, men också en del om vikt, bantning, och om hur det är att leva med mycket nedsatt lungkapacitet mitt i livet.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Min viktminskning

 
Besök ViktPejl

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards