Alla inlägg under maj 2014

Av rosatjejen - 31 maj 2014 19:54

Och det här ska kallas stödstrumpor...

Haha..man får ju vara tacksam över att dom sitter kvar på foten i alla fall.

Jag vet snart inte hur många stödstrumpor jag köpt med samma misströstande resultat. Alla är förstora trots att jag köper minsta storlek.
Förstår inte hur det är möjligt att alla bara glider ner och inte gör någon som helst nytta.
Nu skiter jag i stödstrumpor som ändå inte funkar, finns betydligt roligare och snyggare saker att lägga pengarna på. Vågar knappt tänka på hur många hundra eller det är nog tusenlappar som nu får åka i soporna :-(

Av rosatjejen - 31 maj 2014 19:32

Idag hamnade vi ute i Haninge vid port 73, vilket fantastiskt bra köpcentrum.
Där ligger även lager 57 som lockat mig länge eftersom dom säljer både Bondelid och Svea kläder där bland mycket mycket annat.

Den här fina toppen fick följa med hem till min garderob

Och....

....dessa två fick följa med hem till Olivias garderob. Den blå tröjan fick hon för övrigt av sin alldeles för snälla storasyster Filippa.

På vägen hem när vi skulle lämna av Filippa där hon bor i Tyresö så passerade vi en jättestor nyöppnad godisaffär. Det var på riktigt den största godisbutik jag nånsin sett

Det var meter efter meter med godis av alla de slag

Och färskt som bara den var det också, så ja en hel del godis fick även det följa med hem. Den där socker avvänjningen får nog vänta några dagar till.

Av rosatjejen - 30 maj 2014 09:33

58,7kg har jag vägt de senaste dagarna

Tyvärr så visar det att jag ätit lite för mycket det senaste och det är framför allt godis och annat onyttigt som slunkit ner lite för ofta
Jag är så glad att jag har Lifesum appen som hjälper mig att hålla reda på kalori intagef, och även kolhydrat, fett och protein intag

Jag kan också se på den hur många kalorier jag snittat på en vecka, månad och ända sedan jag började med Lifesum.

Som man ser så har det blivit fler röda än gula staplar den senaste månaden.
Det jag märker stor skillnad på nu när jag gått ner en del är att förut så märktes eller framför allt syntes det inte om jag pendlade ett kilo upp eller ner. Men nu syns det direkt på framför allt magen om jag bara går upp ett halvkilo.
Nu ska jag försöka skärpa mig och vara lite mer ordentlig och äta lite nyttigare igen. Och framför allt inte äta en massa socker.

Av rosatjejen - 29 maj 2014 21:37

Här ligger jag och tillbringar kvällen i sängen

För att mitt vardagsrum och min tv är ockupperat av dom här två tjejerna som spelar wii och just dance.
Jag skulle iofs kunna lägga mig inne i Olivias rum och kolla lite på tv, men hennes säng är så himla kort så det är lite obekvämt att ligga där. Funderar på att titta på nån film i datorn istället har ju faktiskt både netflix och viaplay som vi nästan aldrig utnyttjar. Det här kan ju när jag tänker efter bli en riktigt bra kväll ändå. Och peppar peppar....katten har inte jamat en enda gång ikväll.

Av rosatjejen - 29 maj 2014 19:39

Idag har jag för första gången i mitt liv varit och färgat mina ögonbryn, men jösses så mörka dom blev trots att hon tog den ljusaste bruna färgen.
Men jag tänker att dom nog snart bleks lite och då blir det nog bra.
Småsåren mellan ögonen går förhoppningsvis också bort på ett par dagar, inte fint alls men hon råkade ta lite för djupt med pincetten.
Fransarna blev jag däremot mycket nöjd med, dom har jag ju provat att färga några gånger för flera år sedan, men jösses så mycket bättre det blev nu. Så skönt att slippa mascara i sommar, vilket annars är ett måste på mina ljusa fransar.
När jag kom hem så passade jag på att vaxa överläppen och hakpartiet från dom kritvita strån som växer där och syns extra mycket så fort jag får lite solbränna. Tänkte att det var lika bra och passa på nu när jag ändå inte kan sola på ett par dagar.
Tyvärr är det så att det hår jag tappar på huvudet verkar kompenseras med mer hår på mindre roliga ställen där man helst inte vill ha några hårstrån alls, ben, armar och ansikte..

Av rosatjejen - 28 maj 2014 22:25

Ja nu blir jag snart tokig på riktigt. Katten jamar och gnäller konstant all sin vakna tid. De senaste dagarna har hon väckt oss innan klockan 5 . Jag vet snart inte vad kag ska ta mig till.
Nu har jag ställt en blomspruta på mitt nattygsbord så jag kan spruta vatten på henne om hon kommer in i sovrummet och jamar imorgon bitti igen. Hon är ju kastrerad och äter dessutom p-piller så något löp kan det inte vara. Men hur som helst så kommer jag bli tokig om hon inte slutar med sitt gnäll/jamande snart

Av rosatjejen - 28 maj 2014 20:11

Hon kom hem från skolan idag med ett riktigt rejält migränanfall, så jobbigt för henne och man känner sig så maktlös när man inte kan hjälpa henne på något endaste sätt.
Nu är hon lite bättre och orkar gosa lite med katten framför tv'n.

Och precis här när jag tog den sista bilden så tröttnade katten på goset och stack iväg.

Min leverläkare ringde idag, och mina värden hade sjunkit lite sedan sist och eftersom jag även haft mindre ont sen jag började med ursosan (ursofalk) så tyder ju det på att medicinen faktiskt har hjälpt en hel del. Nu får vi hålla tummarna för att värdena fortsätter neråt, för dom är ju långt ifrån normala.

Av rosatjejen - 27 maj 2014 08:28

Den här lilla damen fick gå ut i trappan igår. Hon är ju världens fegis så jag vet ju att hon inte ens brukar våga sig mer än en meter från ytterdörren, men igår avancerade hon faktiskt till nästan två meter. Men det värsta var att sen satt hon och jamade vid ytterdörren resten av kvällen och ville ut igen. Fast det värsta är att hon väckte mig klockan 5 i morse och satt och jamade vid dörren igen, sabla katt.
Summan av kardemumman är att jag inser att det var en jäkligt dum idé från början att låte henne gå utanför ytterdörren för nu lär hon ju inte glömma att det finns något stort och spännande på andra sidan dörren som hon vill se mera av.


Presentation

Jag skriver om livet i allmänhet, men också en del om vikt, bantning, och om hur det är att leva med mycket nedsatt lungkapacitet mitt i livet.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Min viktminskning

 
Besök ViktPejl

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards