Alla inlägg under januari 2011

Av rosatjejen - 7 januari 2011 20:47

Ikväll har jag hafte en kväll då jag unnat mig en riktigt god middag med entrecote, bulgur och tzatsiki, detvar sååååå gott.

Nu sitter jag i soffan och slötittar på tv och äter några väl utvalda  chokladpraliner och det är mumsigt vill jag lova.

Har bestämt mig för att ha en kväll i veckan då jag unnar mig det jag är sugen på, och jag tycker att fredag är en bra kväll för det.

Imorgon blir det strikt diet igen.

 

 

 

 

 

Av rosatjejen - 7 januari 2011 08:25

Idag hade jag gått upp 0,3 men det tror jag beror på att jag åt och drack mycket sent igår kväll. Jag åt ju även lövbiff och en nutrilett bar och det brukar jag ju inte göra.

Idag får det bli enbart nutrilett och kokt blomkål igen.

Det känns alltid tråkigt när man inte gått ner, men det är ändå lättare när man har en aning om varför mn inte gjort det och nu var det som sagt de två lövbiffarna.

 

 

 

69,1 kg      +0,3       totalt -3 kg på 11 dagar

Av rosatjejen - 6 januari 2011 17:55

Idag har jag festat till igen och ätit middag med familjen, medan dom fick lövbiff och pommes med bearnesås, så åt jag kokt blomkål och 2 lövbiffar, gissa om det var gott.

I julas fick jag en rapsolja med rostad vitlök i, och den stekte jag lövbiffarna i idag, och de blev jätte bra smak av den, en alldeles lagom vitlöks touch.

Anledningen till att jag åt kött idag var att jag var lite rädd för att jag får i mig för lite proteiner när jag enbart lever på nutrilett, särskilt när jag vet med mig att jag varit mer aktiv än vanligt. Detta är inget jag tänker göra ofta, men nån gång ibland tror jag att det kan behövas.

 

Imorgon är det jobb  igen, men det är ju bara en dag, så det känns inte så betungande, dessutom börjar jag inte förrän kl,10 så jag kan sova länge imorgon även fast jag ska till jobbet.

 

 Denna olja kan jag varmt rekomendera

Av rosatjejen - 6 januari 2011 15:36

Oj vad det snöar här idag, vi som redan har så mycket snö, vi behöver inte mer nu. Snövallarna utanför är så höga att man inte har någonstans att göra av mer snö nu.

Nu är det andra gången vi är ute och skottar idag, för att vi överhuvudtaget ska ta oss ut, och vi lär ju få gå ut fler gånger.

Jag lyckades iallafall ta mig till Nacka forum en snabbis och byta ett par jeans som gått sönder och även köpa ett skärp.

Det är så härligt när byxorna börjar sitta lite löst, men jag vill inte köpa nya ännu, så då får jag använda skärp ett tag tills jag kommer i alla byxor som fortfarande inte går att knäppa.

Jag hoppas så att jag hinner gå ner utterliggare några kilo innan vi ska åka , så att jag kommer i de kläder jag hade i somras när jag vägde runt 65 kg.

Av rosatjejen - 6 januari 2011 09:57

Det gick bra på kalaset igår , jag drack 2 glas vatten och var inte ett dugg frestad av kakorna. Mitt sötsug är helt borta nu, det är mer vanlig mat som jag kan sukta efter, men det får vänta några veckor till.

Har gått ner totalt 3,3 kg nu   

 

 

 

Idag 68,8 kg    -0,4 sen igår      totalt -3,3 kg på 10 dagar

Av rosatjejen - 5 januari 2011 17:21

Idag fyller min mamma 67år och vi ska alldelles strax gå hem till henne för att kalasa lite.

Hon brukar alltid bjuda på middag på födelsedagen, men i år blir det bara fika, för imorgon åker hon till Thailand med min äldsta dotter, lyckostar är vad dom är. Tänk vad skönt det skulle vara att få lite sol och värme redan imorgon.

Hur som helst så ringde hon förut och undrade vad jag ville ha när de andra ska svulla i sig kakor och annat gott, och svaret blev att jag såklart inte vill ha nåt annat än vatten, för ännu tänker jag inte ge upp min diet.

Får se hur det kommer att kännas när vi väl är där, för det är säkert inte första gången jag kommer att utsättas för frestelser de närmaste veckorna.

Av rosatjejen - 5 januari 2011 14:18

Minus på vågen idag också, visserligen bara 0,1 men det är okey.

 

 

 

 

69,2 kg     -0,1        totalt -2,9 kg på 9 dagar.

Av rosatjejen - 4 januari 2011 18:48

Att leva på enbart nutrilett går fortfarande bra, okej jag äter ju en tallrik med kokt broccoli eller blomkål också antingen till lunch eller till middag, men förövrigt är det bara nutrilett chokladshake som gäller.

Känner mig förvånansvärt pigg.

Har däremot ruskigt ont i min ena arm. Jag halkade här utanför imorse när jag skulle gå till bussen och slog i knät och armen, naturligtvis min högra arm som jag redan har besvär med. Jag hoppas att det blir bättre till imorgon.

 

Jag är oerhört nöjd med viknedgången hittills och hoppas att jag får fortsätta vara det ett tag till. Jag skulle så gärna vilja gå ner till åtminstone 66 kg, innan vi åker på semester om drygt  3 veckor, och med den takten jag går ner nu så verkar det inte vara helt omöjligt.

 

Ni som går in här och läser får väldigt gärna lämna en liten kommentar om vad ni tror om den här dieten, eller ni kanske har erfarenhet av någon annan diet som också är bra.

Presentation

Jag skriver om livet i allmänhet, men också en del om vikt, bantning, och om hur det är att leva med mycket nedsatt lungkapacitet mitt i livet.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Min viktminskning

 
Besök ViktPejl

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

RSS


Skapa flashcards