Alla inlägg under januari 2011

Av rosatjejen - 12 januari 2011 10:40

Jag är sjuk idag, ont i nacken och huvudet, ont i mage och rygg, dessutom känns det som om hela hoftpartiet sitter löst, bara skräp med mig idag alltså.

 

Var uppe kl, 6,30 och ringde till jobbet, sen kröp jag ner i sängen igen och lyckades somna om och sova ett par timmar till.

Vågen var snäll idag och visade på minus igen.

 

 

 

68,5 kg     -0,7 sen igår        totalt  -3,6 kg på 16 dagar

Av rosatjejen - 11 januari 2011 16:16

Mår inget bra alls idag, men jag tror inte att det har med nutriletten att göra.

Jag känner mig illamående, har ont i magen och ryggen och känner mig helt slut. Ibland kan jag må så här innan mensen, så jag hoppas på att det är därför, särskilt ryggontet brukar vara ett säkert tecken.

Idag vägde jag 69,2 kg.

Jag läste någonstans i går att varje gång man fuskar och unnar sig något onyttigt, så tar det kroppen 2-3 dagar att återhämta sig för att börja bränna fett igen, vet inte om det stämmer men det låter vettigt och när jag titta på mina mat och viktkurvor, så kan jag se ett mönster som verkar stämma med den teorin, så nu får det vara slut på att unna mig onödiga saker om jag ska hinna gå ner nåt mer innan semestern om drygt 2 veckor.

 

 

69,2 kg   -0,3 sen igår      totalt -2,9 kg på 15 dagar

Av rosatjejen - 10 januari 2011 20:11

Trots det tråkiga resultatet på vågen imorse så har dagen varit bra.

Efter att nu i två veckor levt mestadels på nutrilett och grönsaker, så tycker jag att det känns bra och det har inte varit allt för jobbigt och jag har inte gått omkring och varit hungrig mer än vanligt, och när hungern har börjat göra sig påmind så har det oftast blivit en påminnelse om att det är dags för en ny nutrilett.

 

Idag har jag ätit och druckit enligt följande.

 

7,30  Nutrilett chokladshake

 

10,30  Nutrilett chokladshake

 

13,15  Nutrilett chokladshake

 

15,45  Nutrilett chokladshake

 

18,15  Ett litet kokt blomkålshuvud och en stekt kycklingfilé

 

20,30  Nutrilett chokladshake

 

Detta är ger ca, 800 kcal/ dygn.

 

Nu hoppas jag naturligtvis att vågen visar på minus imorgon.

 

 

 

 

 

Av rosatjejen - 10 januari 2011 07:45

Upp 0,2 kg idag, inte roligt alls.

Ska försöka att inte låta det gå ut över mitt humör och motivation.

 

 

 

 

69,5 kg  + 0,2     totalt  -2,6 kg på 14 dagar

Av rosatjejen - 9 januari 2011 21:07

En bra dag blev det, trots alla frestelser på leklandet i form av kakor, bullar, läckra smörgåsar, glass mm...

Har bara druckit nutrilett och vatten, förutom till middagen då jag, idag igen, åt kokt blomkål och 2 lövbiffar.

Sammanlagt så har det idag blivit 775 kcal, vilket ju är strålande   

 

Nu hoppas jag att vågen är snäll imorgon, tyvärr så funkar jag så att ett enda ynka hekto upp eller ner påverkar mitt humör otroligt mycket.

Av rosatjejen - 9 januari 2011 11:31

Vaknade kl, 10 med ett ryck av olust, varför får jag alltid en olust känsla när jag sover så länge ?

 

Idag blir det fullfart, ska möta min bror och hans barn på ett lekland på eftermiddagen, så att de små kusinerna får leka lite och springa av sig lite av sin överskottsenergi.

Egentligen tycker jag inte om alla dessa lekland, utan brukar undvika att vistas där. Ljudvolymen brukar vara fruktansvärd och man nästan ser hur bacillerna flyger i luften, men just nu finns det inte så mycket annat att hitta på när det bara är slaskigt och blött ute. Dessutom bor min bror ca 7 mil från oss, så då är det bra när man kan ses på halva vägen.

 

Gårdagens frosseri visar ännu inget på vågen.

 

 

69,3 kg     +/- 0  sen igår      totalt - 2,8 kg på 13 dagar

Av rosatjejen - 8 januari 2011 21:54

Har som jag bestämt levt på nutrilett idag, och till middag blev det kokt blomkål och lövbiff. Det var nu senare ikväll som jag inte kunde stå emot frestelsen längre och  åt både några nävar ostbågar och lite rischoklad..... Faan också att jag är så svag och dum, jag måste bara rycka upp mig nu och ge järnet, jag vill ju verkligen inte se ut så här med en mjuk och dallrig muffinmage och feta lår.

Vet inte om jag ens vågar väga mig imorgon, lär ju ha gått upp minst ett halvt kilo.

Men det är egentligen inget synd om mig, jag får helt enkelt skylla mig själv, det är ju ingen annan än jag själv som mår dåligt av att vara så här fet, och jag har tuggat och svalt mig till det alldeles själv faktiskt.

Av rosatjejen - 8 januari 2011 10:34

En sur dag idag, men lite dagen efter känsla, bara för att jag syndade igår, på ett sätt ångrar jag mig , men på samma gång så vet jag att jag gjorde det som passade mig och mitt sätt att banta rätt.

Jag hade bestämt mig för att inte väga mig idag, eftersom jag förstod att jag skulle gått upp efter alla onyttigheter igår, men jag kunde som den otroligt nyfikna människa jag är inte låta bli. 69,3 kg stannade vågen på och det är ju bara 0,2 upp sen igår, så jag blev faktiskt lite glad.

Idag blir det enbart nutrilett och ev, kokt blomkål till middag.

Jag kan inte undvika att känna mig lite stressad, då det bara är 3 vecor kvar tills vi åker och jag har några centimeter kvar till att kunna knäppa favorit shortsen.

 

 

 

De här shortsen från Lindex är det, dom är så sköna. Jag såg att dom säljer dom fortfarande, så jag skulle ju bara kunna gå in och köpa ett par i en större storlek, men det skulle inte kännas lika bra, det är ju fusk.

 

 

69,3 kg  +0,2 sen igår    totalt -2,8 kg på 12 dagar

Presentation

Jag skriver om livet i allmänhet, men också en del om vikt, bantning, och om hur det är att leva med mycket nedsatt lungkapacitet mitt i livet.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Min viktminskning

 
Besök ViktPejl

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards