Alla inlägg under januari 2011

Av rosatjejen - 18 januari 2011 21:51

Nu är det dags för dagens sista nutrilett. Idag har jag enbart druckit nutrilett (5) och massor av vatten.

Jag hoppas att morgondagen kommer kännas lite lättare än vad denna dagen gjort.

Godnatt.

Av rosatjejen - 18 januari 2011 21:07

Den här kvällen har kännts ovanligt jobbig och svår.

Vid middagstid var jag lite småhungrig trots att det inte var dags för nästa nutrilett förrän om en timma och då är det jobbigt att stå och laga mat till barnen. Pyttipanna och stekt ägg med hel gula, som både dom och jag bara älskar. Det är då det är mycket lätt att trilla dit, och tänka att jag tar bara en liten liten yttepytte portion, men NEJ, jag lyckades stå emot. Senare nu ikväll så fick dom kladdkaka och det såg så otroligt gott ut, att tanken kom igen  om att ta en liten bit bara , men jag lyckades stå emot igen, men frågan är om jag orkar det så länge till. Jag hoppas ju förstås de, för nu är det ju bara 1,5 kg kvar till mitt första delmål.

Av rosatjejen - 18 januari 2011 16:12

Idag har jag varit hos doktorn för att kolla upp blodtryck och värden, efter alla blödningar.

Blodtrycket var mycket lågt, och det är ju lite märkligt med tanke på hur mycket vatten jag dricker. De övriga proverna skulle jag få svar på senast torsdag, om det var några konstigheter, men om allt ser bra ut så hör dom inte av sig. Alltså hoppas jag att telefonen förblir tyst på torsdag.

Hon tyckte i vilket fall att jag skulle vara hemma och vila veckan ut.

Det dummaste av allt var att när jag satt där och pratade med läkaren, så sa jag som det var att blödningen nästan avtagit helt, men nu för en stund sen satte det igång rejält igen, men nu känns det redan som det avtagit igen, konstigt....

 

 

Av rosatjejen - 18 januari 2011 08:51

Idag visade vågen på 67,5 kg och det är en viktnedgång på 0,7 kg sen igår.

Måste snart ge mig iväg ut, och det känns inget lockande alls i detta blötväder.

 

 

 

 

67,5 kg      -0,7 sen igår      totalt - 4,6 kg på 22 dagar

Av rosatjejen - 17 januari 2011 19:42

Satt och tittade tillbaka lite här i bloggen och kunde konstatera att jag endast lagt in bilder på min yngsta dotter även kallad Lilla. Nu är det ju så att jag faktiskt har 3 döttrar till.

 

Här en bild på min äldsta och yngsta, den är från förra sommaren när vi var på Mallorca.

 

Här en bild på mina 3 yngsta, när vi var på väg till Tunisien i somras.

Tyvärr har jag nästan inga bilder där jag lyckats få med alla fyra på samma kort, det är inte så ofta nuförtiden som alla samlas här hemma samtidigt.     

Av rosatjejen - 17 januari 2011 19:30

Nu är jag trött på att vara sjuk, men idag har blödningarna lugnat ner sig lite, så jag hoppas att det är över imorgon, för på onsdag bara måste jag jobba, annars måste jag ta mig till doktorn och det har jag ingen lust med.

 Jag tillhör dom som helst stoppar huvudet i sanden, och uppsöker läkare endast vid kris situationer, som brutna ben, eller lunginflammaton och dyligt, mycket dumt jag vet, men sån är jag.

 

Idag har jag enbart druckit nutrilett och det har gått hur bra som helst.

 

 

Av rosatjejen - 17 januari 2011 13:41

Nu har jag bara lite drygt 10 dagar till på mig att gå ner resterande 2 kg innan resan, och det känns ganska osannolikt att jag ska klara det.

Det är då tanken på att bara ge upp allt kommer. Tankarna på en massa goda maträtter snurrar runt i huvudet , för att inte tala om allt gott kaffebröd och godis, suck !

Om jag inte visste att jag snart har en helt bantningsfri vecka framför mig i solen och värmen, då skulle jag nog ge upp nu.

 

Nu ska jag kämpa vidare de dagar som är kvar och hoppas på att komma så nära 66 kg det går.

 

 

  

Snart så ligger vi här igen och njuter av värmen från solen. Den här bilden är på Lilla, från förra året, när vi bodde på samma hotel som vi ska till nu igen.

Av rosatjejen - 17 januari 2011 10:11

Vilket väder att vakna upp till +7 och snålblåst. Vad skönt att jag inte behöver gå ut idag.

 

Vågen visade på 68,1 kg, hade hoppats på lite mer, men jag får vara nöjd ändå efter helgens fuskande med både sushi, kladdkaka och choklad konfekt.

 

 

 

68,1 kg     -0,2 sen igår   totalt -4 kg på 21 dagar

Presentation

Jag skriver om livet i allmänhet, men också en del om vikt, bantning, och om hur det är att leva med mycket nedsatt lungkapacitet mitt i livet.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Min viktminskning

 
Besök ViktPejl

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards