Alla inlägg under juni 2013

Av rosatjejen - 7 juni 2013 17:17

Inga fler utslag när jag vaknade imorse, puhh!
Hade tänkt att hämta Olivias nya passidag hos Nacka polisen, men när vi kom dit så var det nästan 100 nummer före oss och efter 15 minuter så hade bara 4stycken fått hjälp, så då gav jag upp, vi får åka dit en annan dag istället.
Vi gick vidare till Nacka forum där det snabbt inhandlades en avslutningsklänning till Olivia. Sen snabbt hem och byta om för Olivia och hennes kompis ville bada. Mitt badkruke beteende har som tur är inte gått i arv. Dom badade mycket och länge och jag tittade på.

Av rosatjejen - 6 juni 2013 23:42

Har fått några nässelutslag nu ikväll, på låren och i nacken,dock inte så många eller så stora nässelutslag som sist. Snälla håll tummarna för att det inte ska bli fler utslag nu.
Den här gången så har jag inte ätit några ägg i alla fall. Men jag har fått en ganska fin färg idag, så det kan ju vara någon form av soleksem också. Jäkligt trist är det ändå.
Tog precis en antihistamintablett (aerius) så nu hoppas jag att den hjälper så att jag slipper ta en massa kortison igen

Av rosatjejen - 6 juni 2013 19:57

Nu blir det grillat. Fläskkarré med tzatsiki till mig, också färskpotatis, majskolv och marshmallows till de andra.

Av rosatjejen - 6 juni 2013 16:04

Vilken härlig dag vi har här i Stockholm. Solen har lyst från en klarblå himmel hela dagen, och jag ligger här i en solstol och har det toppen. Om det inte varit så förbenat kallt i vattnet i sjöarna här omkring så hade det varit riktigt skönt med ett dopp nu, men det får nog vänta ett par veckor till.
En granne gick precis förbi och frågade om jag inte var rädd för att få hudcancer. Svaret blev, Nej det är jag inte. Det jag inte sa var att jag är så fruktansvärt orolig för min hälsa ändå, så jag orkar liksom inte oroa mig för hudcancer också , men det kan jag ju inte säga till grannen som inte vet att jag är sjuk.
Jag upplever det som enormt rogivande att ligga i solen och njuta, så det är inte bara för att bli brun, fast jag nekar inte till att en lagom solbränna är ser snyggt och fräscht ut.

Av rosatjejen - 5 juni 2013 22:57

Köpte ett par snygga sandaler idag när vi var i sicka och handlade.
Jag har letat efter sandaler ända sedan förra våren, men inte hittat några som är både snygga och sköna i min storlek. Men nu så äntligen har jag ett par som jag tycker är både snygga och sköna.
Hittade dom på Din sko för 350kr

Av rosatjejen - 5 juni 2013 22:36

Olivia lyckades tappa sin iphone så illa igår, så hela skärmen sprack. Inte roligt, men ändå sånt som kan hända vem som helst. Hon var ju naturligtvis jätteledsen för det, och det var jag också för det kostar ju inte gratis att laga. Det billigaste alternativet skulle kosta 700kr och det känns lite mycket för en iphone som är över 2år gammal.
Idag gick vi istället till telenorbutiken och förlängde hennes abonemang,och då fick hon en helt ny iphone istället. Sen gick jag direkt vidare till clas ohlsson och köpte deras värsting fodral (surviver tror jag det hette) och med detta fodral så ska det mycket till för att hon ska lyckas ha sönder denna iphone också, hoppas jag i alla fall.
Hur som haver så har jag en glad liten tjej här hemma igen.

Av rosatjejen - 5 juni 2013 12:52

Här har jag för en gångs skull gjort upp planer för eftermiddagen och kvällen. Och kommer på nu att jag ju har en tid hos kuratorn kl, 14. Klantigt!
Jag som alltid har stenkoll på läget och min kalender :-O
Men det är bara att försöka styra om lite i planeringen och tänka ut hur jag ska hinna det jag måste ändå.

Av rosatjejen - 5 juni 2013 08:10

Denna morgon kunde knappt ha börjat bättre. Solen skiner och vågen visade på ytterligare minus :-)
Jag har legat på runt 19-22 kolhydrater/dag sedan i söndags och det är nog det som är anledningen till att jag tappat lite vikt igen. Vet inte hur länge jag orkar vara så strikt, men ett par dagar till minst hade jag tänkt.
Jag vill ju så väldigt gärna ha min nya klänning på mig på Matildas utspring nästa tisdag, och i den klänningen är det inte snyggt med för mycker putmage.
Jag vet att det är ett jäkla tjat om den här klänningen nu, men jag tycker verkligen att den är sjukt snygg.

Presentation

Jag skriver om livet i allmänhet, men också en del om vikt, bantning, och om hur det är att leva med mycket nedsatt lungkapacitet mitt i livet.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Min viktminskning

 
Besök ViktPejl

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards