Alla inlägg under augusti 2013

Av rosatjejen - 10 augusti 2013 16:17

Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till med det här lilla monstret. Klockan 5 imorse väckte hon mig och ville leka, och det har hon gjort de flesta mornarna denna vecka. Sen när jag väl ger med mig och stiger upp, jamen då går hon in Matildas rum och lägger sig för att sova.

Av rosatjejen - 9 augusti 2013 18:38

Idag har dom senaste dagarnas roligheter tagit ut sin rätt, och jag är helt slut. Har legat på sängen nästan hela dagen. Det känns skönt att inte vädret är så bra heller, för då känns det ännu mer okej att bara vara inne.

I onsdags var jag på Gröna lund med mina två yngsta döttrar och en varsin kompis till dom.

Vi hade jättekul, men det var rätt jobbigt trots att jag bara tittade på och satt på olika bänkar och väntade när dom köade och åkte.
När vi skulle hem så var det fullkomlig kaos både i kön till djurgårdsfärjan och till buss och spårvagn, så vi vart tvugna att promenera ända till Östermalmstorg, och det tog ju sin lilla tid när jag inte orkar gå så fort och måste stanna och vila.

Dom var ju bara tvungna att kramas lite med Margareta Krook när vi passerade Dramaten.

När vi äntligen kom hem var klockan midnatt.

Av rosatjejen - 9 augusti 2013 12:12

Vilka härliga grannar jag har.
Igår kväll blev jag bjuden på kräftor och en massa annat smarrigt i mitt eget hem, och jag behövde inte hjälpa till med ett endaste dugg.

Den här pannacottan var nog den godaste jag nånsin ätit.
Vi hade jättetrevligt och satt och pratade om allt och ingenting halva natten.

Av rosatjejen - 6 augusti 2013 14:50

Det är en konst det här att bara vá, eller chilla om man så vill. Jag har alltid varit bra på det förr, men nu känner jag mig så stressad jämt.
Kan det kanske bero på att jag börjar inse att livet är för kort och det är så mycket jag vill hinna göra innan det är försent.
Svammligt jag vet men det är så jag känner idag.
Jag försöker ändå att vila och göra ingenting idag, för imorgon blir det nog full fart är jag rädd.

Av rosatjejen - 6 augusti 2013 09:23

Det är inte så lätt att hänga med en 10-åring som bara vill bada hela dagarna när man inte mår så bra. Men jag har bitit ihop och gjort så gott jag kan. Om man istället för hindren ser möjligheterna så brukar det mesta gå att genomföra, enda skillnaden är att allt tar lite längre tid.

Igår gick vi till en av sjöarna där vi bor. Vi har inte varit där tidigare i sommar för att jag tycker att det är så backigt på både dit och hemvägen.

Men med packningen i denna och med många pauser så kom vi fram tillslut.

Väl framme så hade vi det supermysigt och det badades massor.
Det var dock tusen gånger jobbigare att gå hem igen, så det lär ta ända till nästa sommar tills det blir bad där nästa gång.

Tyvärr så är det så att nästan alla bad där vi bor går det inte att köra bil till, så man får gå eller cykla dit.


Av rosatjejen - 5 augusti 2013 09:14

Har sovit dåligt inatt och när jag vaknade nu på morgonen så var jag mer tungandad än vad jag brukar vara när jag vaknar.
Nu har jag tagit min Innovair och min Spiriva, men ska nog även ta lite Bricanyl och se om det kanske kan öppna upp lite. Jag brukar inte få någon vidare lindring av Bricanyl,men ibland när det är extra jobbigt kan det hjälpa lite.
Jag har lovat Olivia att hon ska få bada på sin absoluta favorit strand idag, men nu känner jag att jag ångrar det löftet,men jag får helt enkelt bita ihop och göra så gott jag kan.

Av rosatjejen - 4 augusti 2013 22:57

Vilka härliga sommardagar vi har här.

Idag var vi vid Boo badet som ligger i just Boo.
Det var kallt i vattnet, men jag doppade mig lite snabbt för att stå ut med värmen.
Idag har jag varit lite extra tungandad så vi var inte kvar på badet så länge.
Ikväll har jag bara legat i soffan och vilat och pratat med en kompis som var här ikväll.

Av rosatjejen - 4 augusti 2013 10:30

Vilket underbart väder vi har.

Jag har varit hos min bror ett par dagar, och igår tog vi båten ut till ett ställe i yttre havsbandet utanför Nynäshamn som kallas för Pickla-Hej, men jag tror att det riktiga namnet var Sandholmarna om jag minns rätt.
Det är ett helt underbart ställe där det är så långgrunt så man kan gå i vattnet mellan öarna utan att bli blöt mer än till knäna.
Vattnet är kristallklart och sanden alldeles mjuk och skön. Att vattnet dessutom var så varmt att man faktiskt kunde bada utan att skaka tänder var ytterligare en bonus. Det är inte ofta som vattnet i ytterskärgården är så varmt att till och med en badkruka som jag vågar bada.

Det var en ganska lång båtresa och vi passerade många vackra platser både på dit och hemvägen


Presentation

Jag skriver om livet i allmänhet, men också en del om vikt, bantning, och om hur det är att leva med mycket nedsatt lungkapacitet mitt i livet.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Min viktminskning

 
Besök ViktPejl

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards