Direktlänk till inlägg 24 februari 2012
Dagens middag fick bli detta
Helstekt fläskkarré i ugn med gorgonzola sås, gjord på lika delar gorgonzola och creme fraish 34% som bara fått koka ihop.
Fläskkarrén fick stekas i ugnen på enbart 125 grader vilket tar lång tid, men det blir så otroligt gott och mört.
Just karré är toppen mat att ha färdigt hemma, bara att skära upp några skivor när man blir hungrig, eller att ta med som matlåda till jobbet.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 | |||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 | 19 |
|||
20 |
21 |
22 | 23 | 24 | 25 |
26 |
|||
27 | 28 |
29 |
|||||||
|