Alla inlägg den 26 april 2013

Av rosatjejen - 26 april 2013 23:02

Dagen började ju några timmar tidigare än vanligt för mig idag, eftersom jag skulle vara på Huddinge redan l klockan 10.
Det tog förvånansvärt kort tid att åka dit idag, endast 70 minuter, men då hade jag jättetur med alla byten också. Hemresan tog däremot närmare 2 timmar.
Undersökningen gick bra men var rätt ansträngande. Jag fick andas och blåsa i en maskin på olika sätt med olika tryck. Jag lovar att det skulle vara jobbigt även för någon med friska lungor efter nästan en timmes blåsade.
Resultatet av undersökningen vet jag inte, utan dom skickas till lungspecialisten, så det tar nog minst 10-14 dagar innan jag vet något.

När jag kom hem igen så försökte jag vila en stund, men Svea tyckte det var en dålig idé. Hon skuttade runt pä mig och ville kela och leka, så någon direkt vila blev det inte.
När jag hade hämtat Olivia så åkte vi en sväng till Forum. Olivia behövde en ny vårjacka och lite annat smått och gott.
Hon valde också ut nya ljus till ljusstaken i köket. Vi har inte riktigt samma smak jag och Olivia, men så här ville hon ha det, så nu får jag se till att bränna ner dom här ljusen illa kvickt ;-)

Av rosatjejen - 26 april 2013 07:34

Uppe med tuppen idag.
Ska till Huddinge sjukhus för att göra den förhoppningsvis sista undersökningen innan dom kan avgöra vad det egentligen är för fel på mina lungor.
Eftersom jag inte fick ta mina mediciner varken igår kväll eller nu på morgonen så kommer nog resan dit att ta lite längre tid en vanligt.
Att åka kommunalt till Huddinge här hemifrån mig kräver minst 3 byten, och ett par korta promenader innan jag är framme. I normala fall brukar det ta max 1,5 timma, men nu har jag räknat med 2. Utan medicin i luftrören klarar jag inte av att gå så snabbt som det behövs när man byter från tunnelbanan till pendeln pä centralen.

Känner mig lite orolig över hur den här undersökningen ska gå till, men det ska ändå bli väldigt skönt när den är över.
Sen är det bara att vänta på resultatet av de undersökningar som nu är gjorda, och det känns lite läskigt det också. Å ena sidan vill jag ju veta vad det är för fel och få en diagnos, men å andra sidan har jag lust att stoppa huvudet i sanden och inte veta ifall det är riktigt illa.
Nä nu måste jag hoppa i kläderna för att hinna iväg i tid

Presentation

Jag skriver om livet i allmänhet, men också en del om vikt, bantning, och om hur det är att leva med mycket nedsatt lungkapacitet mitt i livet.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Min viktminskning

 
Besök ViktPejl

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards