Alla inlägg den 18 april 2011

Av rosatjejen - 18 april 2011 22:26

Idag har jag lyckats klara att bara dricka nutrilett shakes hela dagen . Det har gått hur bra som helst, trots att jag varit igång en hel del idag .

5 stycken har jag druckit.

Nu hoppas jag att det ska visa resultat på vågen imorgon. Hoppas, hoppas, hoppas.........

Av rosatjejen - 18 april 2011 18:33

Vid lunch tid när jag var klar hos frissan, så kom jag på att det nog var en idealisk dag att åka till Ikea. Det brukar inte vara så mycket folk där när det är så här fint väder, och jag hade helt rätt, det var inte ens kö i kassan, bara att gå rakt fram och betala.

Nu var ju tyvärr den hyllan jag skulle ha till lilla O´s rum slut, så jag måste tillbaka nästa vecka igen, men jag fick ändå med mig lite smått och gott hem ändå. Hittade ett par snygga lampskärmar till köket, som passar bra nu i påsk, och ett nytt sött överkast till Lilla O. Vi brukar inte bädda med överkast i sängarna, brukar ha snygga påslakan istället, men lilla O börjar ta hem kompisar och då sitter dom gärna i sängen och leker ibland, och då tycker jag att det kan vara fräscht att lägga på ett överkast.

Förövrigt så tycker jag att jag var jätte duktig som var på Ikea utan att fika, dom har ju så mycket gott där.

 

Av rosatjejen - 18 april 2011 08:43

Hade sett fram emot en lång och härlig sovmorgon idag, men icke sa nicke. Vaknade strax före 8 av hundskall, och inte vilket hundskall som helst, utan från lilla O´s nyaste leksak. Hon fick en leksaks valp igår som både kan skälla, gläfsa och dricka och kissa, kul tycker hon, men inte jag. Hela dagen igår så gick den och skvätte på golven, vilket inte är så lyckat när man har trä golv, till slut kom vi överens om att hunden bara fick vara i köket och hallen när den har druckit, för där har vi åtminsone klinkers som tål lite vatten.

När den började skälla i morse fick jag nog, så nu får den bo på balkongen tills alla här hemma är vakna..  Jag undrar hur dom som hittar på såna leksaker tänker.


Idag ska jag till frissan och fixa håret, har inte varit där sen i september, så det är hög tid att göra något åt eländet. Vet inte riktigt vad, men det brukar jag komma på när jag är där.


Vågen visade idag på 70 kg vilket betyder -0,1 kg sen igår, det är ju inte så bra, men det är åtminstone minus, så det får duga.

Presentation

Jag skriver om livet i allmänhet, men också en del om vikt, bantning, och om hur det är att leva med mycket nedsatt lungkapacitet mitt i livet.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Min viktminskning

 
Besök ViktPejl

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards