Alla inlägg under juni 2011

Av rosatjejen - 10 juni 2011 20:28

Gissa om jag blev både glad och förvånad imorse, när vågen visade på 64,2 kg.

Jag är så glad att jag nu äntligen har gått ner nästan 9 kg (8,8 kg för att vara exakt) på 2 månader med hjälp av nutrilett shakes, och ett jäklar anamma, som ibland sviker mig men som ändå segrar för det mesta.

Det är en bra bit kvar att gå ner, men jag är på god väg, och det glädjer mig.


Nu är det bara 3 veckor kvar tills vi åker till Kreta, jag ser verkligen fram emot den resan. Det ska bli så skönt att slippa alla måsten här hemma i hela 2 veckor.

Jag kommer säkert längta ihjäl mig efter mina mellan tjejer F och M som inte ska följa med denna gången.



Av rosatjejen - 9 juni 2011 17:41

Ibland kör det ihop sig ordentligt, och det kan  man milt sagt säga att det gjort de 2 senaste dagarna.

Det är mycket som ska ordnas både hemma och på jobbet inför teminsavslutet.

Inte nog med allt som ska ordnas och fixas, så slog den till med full kraft natten mot onsdag, den avskyvärda och hatade barnmigränen.

Hon hade så ont att hon kräktes och när det gått så långt att hon kräks, så finns det ingen medicin i världen som hjälper henne, och om det fanns så skulle hon ju ändå bara spy upp den igen.

Hon fick vara hemma igår, men migränen ville inte riktigt ge med sig helt, så jag fick åka upp till min mamma med henne, då varken jag eller nån av syrrorna hade möjlighet att vabba idag.

Omkring klockan 20 så ringde hon hem och var jätte ledsen, så det var bara för mig att sätta mig på cykeln och åka upp till mamma igen och trösta henne. Hon brukar aldrig vara ledsen eller längta efter mig när hon är hos mormor, och därför kändes det extra jobbigt för mig när hon var så ledsen.

Idag har hon varit hur pigg som helst, så nu är vi hemma och satsar på att hon ska kunna gå till skolan imorgon.


Men jag har gått ner lite till i vikt  -0,6 kg på 2 dagar, så nu väger jag 65,2 kg.



Av rosatjejen - 7 juni 2011 18:44

Jag hade gått upp ytterligare 0,1 kg när jag vägde mig imorse, nu är ju inte det hela världen, men sammantaget har jag gått upp +1,1 kg över helgen och det är ju mindre roligt.

 

Idag har jag tagit nya friska tag och det har blivit enbart nutrilett och vatten som bränsle denna dag.

 

Det som varit mindre roligt idag är att jag haft huvudvärk nästan hela dagen, och det har inte hjälpt med varken ipren eller alvedon, mysko  för jag brukar mycket sällan ha huvudvärk. Jag hoppas att det går över snart.

 

Jag hade tänkt att ge mig ut och träna nu ikväll, men jag struntar nog i det, tror inte att det är så bra att träna när man tagit tabletter och inte känner sig riktigt bra.

 

Förövrigt så är det underbart med detta väder, sol och värme, det kan inte bli mycket bättre än så. Hoppas bara att det håller i sig några dagar till.

Av rosatjejen - 6 juni 2011 10:05

Oj, vilket långt blogguppehåll det blev !

Saken är den att vi i torsdags morse bestämde oss för att åka till min bror och tillbringa ett par dagar där, de där dagarna blev fler än vad vi tänkt från början.

Vi har haft det helt underbart med vackert väder, god mat och dryck, och massor med roliga aktiviteter.

Jag har inte haft en tanke på varken bantning eller träning dessa dagar.

 

Jag har gått upp 1,2 kg sen i torsdags, men allt beror inte på det goda jag ätit och druckit, utan lite av det är vätska som jag samlat på mig inför mensen, som är sen som vanligt.

Idag har jag börjat morgonen med en nutrilett och min tanke är att fortsätta med nutrilett idag fram till middagen, som jag tänker äta som vanligt.

 

Imorgon kör jag igång på allvar igen, med både nutrilett och träningen, för nu börjar det bli bråttom, har bara fyra veckor kvar till semestern nu, och däremmellan ska vi fira midsommar också.

 

Lilla O tog sitt första dopp i helgen, och man riktigt ser på dessa bilder hur kallt det var, ca 13-14 grader var det ute vid kustbandet.

 

 

Av rosatjejen - 1 juni 2011 16:42

Gårdagens slit lönade sig, imorse visade vågen på 64,8 kg,helt  underbart.

Nu ska jag ju iofs äta vanlig mat de närmaste dagarna, och lär nog gå upp lite, men det gör inget för nu har jag i alla fall varit nere under 65 och nosat, och då vet jag att jag kan ta mig dit igen.

Detta innebär att jag nu gått ner -8,2 kg på  8 veckor.

Jag är så glad över att jag klarat detta på relativt kort tid, trots att jag ju fuskat en hel del.



Presentation

Jag skriver om livet i allmänhet, men också en del om vikt, bantning, och om hur det är att leva med mycket nedsatt lungkapacitet mitt i livet.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Min viktminskning

 
Besök ViktPejl

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards