Alla inlägg den 8 januari 2014

Av rosatjejen - 8 januari 2014 20:08

Jag tror banne mig att jag älskar Försäkringskassan.
Nämen skämt och sido så är jag så himla nöjd och tacksam för all hjälp jag fått sen jag blev sjuk för 16 månader sedan.
Jag tycker att man i media bara ser och hör en massa negativt om Försäkringskassan, men man får aldrig höra eller läsa om allt bra dom faktiskt gör, och om alla dom som faktiskt får det stöd och den ersättning som de stora flertalet faktiskt får. Jag tycker faktiskt lite synd om dom som jobbar där ibland, för det är ju inte dom som bestämt hur regelverket ska se ut och vilka som har rätt till ersättning och inte. Självklart så finns det säkert en och annan otrevlig surpuppa som jobbar där och njuter av att få trycka ner människor, men såna personer finns tyvärr på många myndigheter, företag och även i vården, och inte bara på försäkringskassan.
Jag har hur som helst fått all hjälp man kan begära och idag ringde min handläggare, för att berätta att hon ordnat så jag blivit beviljad fortsatt sjukpenning på normalnivå istället för fortsättningsnivån som jag haft sen 1 oktober och som är är 5% lägre än normalnivån. Jag skulle dessutom få det retroaktivt från oktober.
Ja ni kan ju gissa om jag blev glad, för nu när ekonomin är minst sagt ansträngd så är varje extra hundring ett välkommet tillskott i kassan.

Det här är något jag tänkt skriva om länge men inte kommit mig för, så detta inlägg hade kommit så småningom även om hon inte ringt och överraskat mig med den här glada nyheten.

Presentation

Jag skriver om livet i allmänhet, men också en del om vikt, bantning, och om hur det är att leva med mycket nedsatt lungkapacitet mitt i livet.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Min viktminskning

 
Besök ViktPejl

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards