Alla inlägg under mars 2015

Av rosatjejen - 8 mars 2015 17:23

Känner mig lite bättre idag, men har fortfarande jobbigt med hosta och lite mer värk i kroppen än vanligt.
Jag ska nog vara glad ändå att jag tog det där vaccinet, för annars hade jag nog blivit betydligt mycket mer sjuk än så här.
Jag fick som tur är hjälp av lilla O's pappa, som kom hit i fredags och stannade tills idag för att hjälpa mig med hushållet, det sjuka barnet och hunden.
Nu mår barnet bra igen och jag räknar med att hon ska kunna gå till skolan imorgon igen, och ta hunden på promenader som hon brukar.

Bästa sällskapet när man inte orkar annat än att vila.

Av rosatjejen - 7 mars 2015 09:25

Årets influensavaccin måste ha varit helt verkningslöst, iallafall på mig.
Tror aldrig någonsin att jag varit så här sjuk tidigare.
Det känns ju heller inte direkt upplyftande att lilla O nu är inne på sin femte dag med feber, hoppas verkligen att det går över fortare på mig.

Av rosatjejen - 6 mars 2015 09:35

Det verkar inte bättre än att jag fastnat på en så kallad viktplatå, så himla trist.
Det är när det blir så här, att viktminskningen stannar upp trots att man äter som sig bör, som det är lätt att ge upp och börja äta en massa skräp.

Men jag tänker inte tillåta mig att ge upp, då jag ju tror på det gamla ordspråket "Trägen vinner"

Av rosatjejen - 5 mars 2015 22:16

Det är helt galet hur mycket jag älskar den här killen

Av rosatjejen - 5 mars 2015 08:20

Idag vaknade hon återigen med feber 38,9 visade termometern. Tredje dygnet och jag tycker redan att hon varit sjuk länge nu, och så hör jag av andra att den kan hålla på upp till en vecka eller mer, hoppas för hennes skull att det inte är så.
Jag verkligen hatar när barnen är sjuka, tycker så synd om dom och känner mig så maktlös när jag inte kan hjälpa dom. Man kan ju tro att det ska bli bättre när dom blir äldreboch flyttar hemifrån, men så är det inte, tycker lika synd om dom då med.

Av rosatjejen - 4 mars 2015 20:29

Just nu så känns det som att jag inte gör annat än att rensar och kastar i olika utrymmen. Idag var det min klädkammare/förråd som fick sig en genomgång.


Det har varit så stökigt och fullproppat med prylar därinne så att jag på riktigt hade glömt bort vad det var för färg på väggar och golv.
Eftersom jag inte orkar med så mycket i taget, så lär det ta sin lilla tid innan jag hunnit gå igenom hela lägenheten, men det måste ju liksom göras om jag nu ska sälja och ev, köpa något mindre. Och om jag inte ska flytta så är det ju ändå skönt att få lite mer plats och ordning och reda.
Matilda var hemma härom dan och då tvingade jag henne att rensa ut lite grejer i hennes gamla rum. Det blir ju lätt så att barnen flyttar hemifrån men ändå har kvar lite kläder och grejer som sen blir bortglömt i nån garderob eller byrå.

Av rosatjejen - 3 mars 2015 09:38

Lilla O fick hög feber inatt, så jag antar att det är hennes tur att få influensa nu. Det var ju inte direkt oväntat eftersom flera av grannbarnen varit sjuka den senaste veckan.
Och att jag kallar henne för lilla O fastän hon inte är särskilt liten längre är något hon kommer få leva med resten av mitt liv. Det är lika samma för min äldsta dotter som jag kallar för bäbisen fastän hon är "host och harkel 27år" ja jag vet fattar inte heller hur det gått till med tanke på att jag inte är så mycket äldre jag ;-)

Nu hoppas jag att lilla O tillfrisknar snabbt och att jag själv inte blir smittad. Jag är ju vaccinerad, men hörde eller läste nånstans att vaccinet tydligen inte varit så effektivt i år, så det är bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa.

Av rosatjejen - 1 mars 2015 20:30

Idag kom han äntligen på att den här bollen är rätt kul, för om man rullar den på rätt sätt så ramlar det ut godis.
 

Presentation

Jag skriver om livet i allmänhet, men också en del om vikt, bantning, och om hur det är att leva med mycket nedsatt lungkapacitet mitt i livet.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Min viktminskning

 
Besök ViktPejl

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards