Alla inlägg under juni 2014

Av rosatjejen - 20 juni 2014 12:09

Glad Midsommar

Här blir det lugnt idag.
Hon är feberfri men har fortfarande jätteont i halsen, så det enda hon önskar äta är glass, så glass får det bli. Det viktiga är ju att hon äter, inte vad hon äter.
Jag har varit iväg och köpt lite jordgubbar nu på morgonen som jag tänkte doppa i lite choklad och överaska henne med till glassen.

Hälsa · Livet · Mat
Av rosatjejen - 19 juni 2014 19:01

Värmde mig lite risgrynsgröt till lunch idag. Det kändes ganska passande med tanke på det allt annat än varma och soliga sommarvädret vi har.

Till efterätt så festade vi till på varsin sån här god kaka från English Shop, som jag berättade om i ett tidigare inlägg

Ser kanske inte så goda ut på bild, men dom är ljuvliga, jag lovar.

Hemmet · Hälsa · Mat
Av rosatjejen - 19 juni 2014 15:05

Känner mig faktiskt lite lätt bitter nu.
Den ursprungliga planen för denna helg var ju från början att jag och Olivia skulle flygit ner till Kreta för 2 veckors sol och bad. Men nu blev det ju inte så eftersom jag fick en propp till och därför inte får flyga.
Nya planer smiddes då och det var att vi skulle åka till Värmland och fira midsommar och sen stanna där några extra dagar. Men nu blev det inte så heller för igår vaknade Olivia med hög feber och ont i halsen, så nu blir vi hemma istället. Känner att det inte är värt att sätta sig på ett tåg i flera timmar med en unge som har så hög feber att hon bara vill ligga ner hela tiden, det vore helt enkelt inte schysst mot henne och dessutom så smittar hon ju säkert fortfarande.
Så nu blir vi ensamma hemma, och i det här vädret som är så är det faktiskt inte utan att jag känner mig en smula bitter och tycker en aning synd om mig själv.

Av rosatjejen - 18 juni 2014 14:37

Fortsätter dom så här så kommer jag få massor av tomater. Nu gäller det iofs att det blir lite sol också så dom växer sig stora och blir röda och saftiga.

Av rosatjejen - 17 juni 2014 19:49

Vi brukar ibland handla lite på The English Shop i Söderhallarna vid Medborgarplatsen ibland när vi har vägarna förbi.
Det är kul med lite utländska butiker som har lite annorlunda utbud än våra vanliga matvarubutiker som Coop, Ica och Willys
Just Engelska butiken har ju rätt mycket annorlunda godis och kakor vilket uppskattas av alla sockerråttor i detta hem

Dom här kakorna är jättegoda. Man stoppar dom bara i brödrosten och vips så har du som en nygräddad kladdkaka med så där lite rinnigt innehåll, farligt gott helt enkelt.

Det här jordgubbsshake pulvret är Olivias klara favorit just nu. Ett par teskedar i mjölken och du har en lättvariant av jordgubbsmilkshake. En massa onödigt socker i tycker nog många, men absolut inte mer än i vanlig Oboy. Jag tycker att detta är ett bra sätt att få i ungen lite extra mjölk som inte är det lättaste alla gånger då hon aldrig varit någon mjölkälskare
Dom har även en massa goda te sorter, marmelader och en hel del annat skoj.
Väl värt ett besök om ni har vägarna förbi.

Av rosatjejen - 17 juni 2014 16:03

Lattebantar ;-)
Hur det går? Inget vidare faktiskt, men det är ruskigt gott.

Av rosatjejen - 17 juni 2014 12:52

Är det bara hemma hos oss som det alltid ser ut så här

Knökfullt med papper och kartonger som ska sopsorteras.
Förövrigt så hatar jag att gå in i soprummet för att det stinker så. Och extra mycket avskyr jag det sommartid då det luktar än mer avskyvärt av gamla ruttnande matrester.

Av rosatjejen - 17 juni 2014 10:16

Förra helgen när vi skulle åka till min bror så passade jag på att slinka in på Lager 157 när vi ändå passerade.
Jag köpte ju en turkos blus/topp där för några veckor sedan som jag bara älskar, så jag kunde inte låta bli att köpa en till fast i vitt.

Kunde heller inte motstå denna väskan, som kommer bli perfekt i sommar

Presentation

Jag skriver om livet i allmänhet, men också en del om vikt, bantning, och om hur det är att leva med mycket nedsatt lungkapacitet mitt i livet.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Min viktminskning

 
Besök ViktPejl

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards