Alla inlägg under mars 2014

Av rosatjejen - 5 mars 2014 20:25

Blev bjuden på gofika idag medan jag väntade på att dottern skulle sluta jobba för dagen

Det var helt klart den godaste semlan jag någonsin ätit.
Förövrigt så har jag haft en jävulusisk huvudvärk hela dagen, jättejobbigt är det. Jag brukar ju nästan aldrig ha huvudvärk och aldrig nånsin så här länge. Om det inte släpper snart så måste jag nog ringa nån av alla mina doktorer imorgon och fråga vad jag ska göra, kan ju varken ta Ipren (blödningsrisk) eller Alvedon (levervärden) men jag tror inte att jag orkar med att ha så här ont en dag till. Frågan är bara till vilken av mottagningarna jag ska ringa, antikoagulationsmottagningen eller levermottagningen, kanske bäst att ringa båda förresten, för säkerhetsskull. Men jag hoppas förstås allra mest att huvudvärken försvunnit imorgon när jag vaknar.

Av rosatjejen - 4 mars 2014 21:46

Sen jag började använda stödstrumpor så har jag inte haft riktigt lika ont i benen som innan.
Men jag har ett problem med dessa strumpor, och det är att minsta storleken på dom som finns att köpa på de olika Apoteken är stl,S och dom är lite men bara lite förstora för mig, vilket innebär att framåt eftermiddag/kväll så börjar dom hasa ner lite på vaden. Dom som sitter kvar bäst är Apotekets egna märke, men även dom vill glida ner lite.
Jag tycker det är lite märkligt att jag som inte är någon direkt liten, eller petit person har problem med storleken, man undrar ju hur det då är för dom som är verkligt små och tunna.
Jag har tänkt att jag ska titta runt lite på nätet efter mindre storlekar, men jag är ju inte så himlans förtjust i att beställa på nätet. Jag vill liksom känna och klämma pä saker innan jag slår till. Dessutom blir det så mycket stök och bök om det inte passar och man måste skicka tillbaka det man beställt.

Av rosatjejen - 4 mars 2014 17:17

Nu har jag fått städat, och det är så fint här hemma. Jag tror inte att det varit så här rent och fint i alla rum på samma gång sedan jag flyttade in här för 16år sedan (var tvungen att tänka till lite där 16år sedan, härregud vad länge jag bott här)
Jag är uppväxt i en släkt där man skulle klara allt själv och att nån annan skulle ta reda på ens smuts var ett big no no, det fanns liksom inte på kartan. Nä präktigt som sjutton skulle det vara och tyvärr har nog den där inställningen satt sina spår hos mig även fast jag inte vill tro det.
Men just nu så bara njuter jag av mitt helt nystädade hem, så skönt. Jag är så otroligt tacksam över att jag fått den här hjälpen i present.

Av rosatjejen - 3 mars 2014 15:37

Imorgon ska jag få städat här hemma, det är ju bara det att för att det ska kunna städas så behöver det ju också plockas undan lite. Som det ser ut här hemma just nu så behöver man nästan en snöskyffel för att ta sig in i vissa rum. Så idag plockar jag undan lite kan man milt sagt säga, eller röjer är nog en bättre beskrivning.
Jag har inte ens kommit mig för att ställa ner kartongerna med julsaker i källaren ännu, och bara det är 3stora flyttkartonger.
Jaja...hur är det man säger, på kvällen får den late bråttom, eller nåt sånt. Hur som så stämmer det på mig, allt görs under press i sista minuten.

Av rosatjejen - 2 mars 2014 20:02

Det blev ju naturligtvis lite shopping i Göteborg.
Jag överraskade mig själv genom att köpa denna jättemönstrade och färgglada handväska på Desigual

Nu ångrar jag mig nästan, för att den är nästan lite för mycket allt för att vara jag. Jag känner nån sorts hatkärlek till den och både vill och inte vill ha den.
Jaja om jag inte vill ha den så finns det ju säkert nån dotter som blir glad, alla utom en gillar ju rosa som tur är.

Presentation

Jag skriver om livet i allmänhet, men också en del om vikt, bantning, och om hur det är att leva med mycket nedsatt lungkapacitet mitt i livet.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Min viktminskning

 
Besök ViktPejl

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards