Alla inlägg under maj 2011

Av rosatjejen - 6 maj 2011 10:38

Mår inget bra alls idag.
Har lite ont i halsen och körtlarna känns lite svullna, har även lite huvudvärk, inget roligt alls.

Vi som har planerat att möta upp en vän , för en kväll på stan med bland annat middag.

Nu har jag tagit en ipren och hoppas att den ska hjälpa.

Tycker att vi har haft nog med sjukdomar i den här familjen nu, känns som om vi har fyllt kvoten för flera år framåt denna vår.


Lilltjejen mår förresten mycket bättre och har inte alls lika ont av sina bältros utslag längre, så hon kan nog gå till skolan på tisdag, då vi slutar med medicinen.

Av rosatjejen - 6 maj 2011 09:13

Idag är det en hel månad sedan jag började banta, jag vägde då 73 kg och mådde inte alls bra av det.

Nu en månad senare så har jag gått ner 5,8 kg och det är jag nöjd med, även om det gått lite upp och ner den sista veckan.


Min målvikt är ju 58 kg, men det känns fortfarande oändligt långt borta, men jag är glad för varje kilo jag lyckas gå ner.


Jag är också glad över att jag har vunnit över mitt coca-cola beroende, har inte tagit en endaste liten klunk cola på en månad, och känner heller inget sug efter det. 



Av rosatjejen - 5 maj 2011 14:32

Kände att jag ville prova att göra ett inlägg från min iphone, har aldrig provat det förut.Det kan ju vara bra att använda när man är på språng

Av rosatjejen - 5 maj 2011 09:25

Idag är en sån där riktig skitdag, och jag borde absolut inte ställt mig på vågen när jag känner så här.

Mensvärken molar och jag riktigt känner hur svullen jag är i händer ooch fötter, trots detta så har mensen inte visat sig ännu. det är superjobbigt, kan ta allt från 1 timma till 3-4 dagar innan den kommer, men jag hoppas att det blir snart.

 

Jag borde ju förstått att det inte var lämpligt att ställa sig på vågen idag, men dum som jag är så kunde jag inte låta bli. 67,9 kg visade vågen, det är ju inte klokt +0,4 bara så där och räknar man in gårdagens plus, så har jag gått upp +0,8 på 2 dagar.

Visserligen är det ju bara vätska som förhoppningsvis försvinner så fort mensen kommit igång, men det är ändå skittrist.

Nu hoppas jag bara att resten av dagen inte fortsätter som den börjat, för mitt humör är inte på topp idag.

Av rosatjejen - 4 maj 2011 18:48

Smet ut från den här sjukstugan en stund, och tog mig en powerwalk i riktigt rask takt.

Det var så skönt att komma ut och rensa skallen lite, det finns nog inget bättre sätt att rensa och sortera tankar än att träna, brukar få ur mig lite ilska också :-)

 

Var på återbesök med lilla O idag och det såg ut som om medicinen har stoppat upp förloppet på bältrosen och hon har inte fått några nya prickar/blåsor.

Däremot hade doktorn sagt fel till mig, hon ska ha medicinen i 7 dagar och inte 5 som hon först sa, så det betyder att jag måste vara hemma med henne på måndag också   

 

Men men det viktigaste av allt är ju att hon blir frisk och får sin medicin.

Av rosatjejen - 4 maj 2011 13:05

Dom säljer Nutrilett tokbilligt på Willys.

169 kr, tar dom för ett 25 pack shakes.

Har aldrig hittat så billig förut, och det verkar inte vara extrapris, utan deras normalpris.

Så från och med nu kommer jag att handla all nutrilett på Willys, för som ni säkert förstår så går det åt några kartonger i månaden här :-)

Av rosatjejen - 4 maj 2011 09:05

Narurligtvis så hade jag gått upp +0,3 sen igår, det var ju väntat.

Fy vad jag mådde dåligt sen igår kväll när jag hade ätit, jag fick magknip och fick springa på toa flera gånger.

Idag däremot är magen lugn, men jag känner mig varm och svullen i hela kroppen, jag brukar känna mig så när mensen är på gång, det värsta är bara att ibland känner jag av det bara  någon dag innan, men ibland är det 3-4 dagar innan det är dags, och det är urjobbigt.

Så här har det bara varit det senaste året, jag undrar om det beror på att kroppen börjar ställa om sig inför klimakteriet.

 

Jag väger i alla fall 67,5 kg idag och det är minus -5,5 kg på 4 veckor.

Av rosatjejen - 3 maj 2011 20:30

Jag har trillat dit ikväll, var så hungrig och sugen på något att jag bara inte stod ut, och då bestämde jag mig för att unna mig en riktig äta vad jag vill kväll.

Jag började med att värma upp en portion med chicken tikkamasala från frysen.

Efter det har jag stillat mitt choklad sug med en liten marabou mjölkchoklad med luftbubblor. Jag tror att choklad suget kan bero på att jag ska ha mens snart, för i normala fall brukar jag inte äta ren choklad.

Naturligtvis känns det som ett nederlag, men på samma gång så tror jag inte att det gör något om man gör så här någon gång ibland.

 

Nu återstår bara att se hur mycket + vågen visar imorgon.

Presentation

Jag skriver om livet i allmänhet, men också en del om vikt, bantning, och om hur det är att leva med mycket nedsatt lungkapacitet mitt i livet.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Min viktminskning

 
Besök ViktPejl

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards