Alla inlägg under maj 2011

Av rosatjejen - 26 maj 2011 14:14

Usch och fy för den här förkylningen jag åkt på. Den har spökat runt i min kropp i över en vecka nu, men först idag gav jag upp och stannade hemma från jobbet.

Så nu är det bara att gilla läget, och återigen göra ett uppehåll med nutriletten ett par dagar tills jag blivit helt frisk igen.

Jag tror att det är att det är rena misshandeln mot kroppen att hårdbanta när man inte är helt frisk och kry.

 

Hur som helst så vägde jag 65,6 kg när jag vägde mig, både idag och igår, och det känns jättebra, men det känns lite extra hårt att behöva avbryta igen nu när jag är så nära 65,0  kg .

 

Av rosatjejen - 24 maj 2011 21:36

Ytterligare en dag med enbart nutrilett shakes är till enda. Det har varit en ovanligt jobbig dag med hunger känslor som kommit och gått under dagen, trots att jag druckit mycket vatten och ökat upp dagsdosen från 5 stycken till 6 stycken shakes om dagen.

 

Vågen visade i alla fall på -0,5kg imorse, vilket betyder att jag nu väger 66,2 kg alltså har jag sammanlagt gått ner-6,8 kg sen den 6 april.

 

Mitt halsonda och min hesa röst vill inte riktigt ge med sig, men jag hoppas att det åtminstone inte blir värre, så jag orkar jobba veckan ut.

Nu ropar kudden på mig, så nu säger jag godnatt.

Av rosatjejen - 23 maj 2011 16:20

Nu är jag igång med Nutrilett igen, är fortfarande inte helt kry, men mår betydligt bättre än i fredags.

 

Det blev en hel del gott i helgen bla, kött fondue, ostbågar, choklad, några glas cola,mm....

 

Nu ska jag försöka att leva på enbart nutrilett igen en vecka, för att få lite fart på viktnedgången igen.

 

Jag har gått upp nästan ett kilo i helgen, men det är ju inte så konstigt, men det mesta av det är ju vätska och det blir man ju av med ganska fort när man enbart dricker nutrilett.

 

Idag väger jag 66,7 kg mot fredagens   65,8 kg, jag skulle så gärna vilja komma ner under 65 kilos strecket snart.

 

Ikväll ska vi på fiol konsert, och se lilla O uppträda, det är helt magiskt att höra dessa små första klassare spela så fint på sina fioler.

Av rosatjejen - 20 maj 2011 21:57

Min nutrilett bantning tar en paus fram till söndag. Orsaken till pausen är att jag blivit sjuk, jag har fruktansvärt ont i halsen och har nästa ingen röst alls, dessutom har jag också ont i lederna.

Jag måste vara frisk och kry igen på måndag, så att jag orkar jobba, Kan bara inte vara sjuk i veckan som kommer, har urmycket att göra så här i slutet på terminen.

 

Något possitivt har jag ändå att berätta och det är att jag imorse var nere på 65,8 kg igen, det gjorde mig mycket glad.

Nu ska jag krypa ner under täcket.

Av rosatjejen - 19 maj 2011 19:19

Har klarat mig på bara nutrilett shakes idag också, än så länge 5 stycken, men det blir nog en sjätte innan det är läggdags.

Imorse när jag vägde mig så hade jag gått ner 0,2 kg sen igår, hade faktiskt hoppats på lite mer, men det är ju ändå rätt okey.

Nu väger jag 66,6 kg, det känns lite jobbigt att jag för en vecka sedan vägde nästan ett kilo mindre, men men nu är det som det är och det är ingenting att göra åt, bara kämpa vidare.

Tyvärr känner jag mig lite hängig ikväll och min röst börjar bli så där sexigt hes, hoppas bara att jag inte håller på att bli sjuk, utan att hesheten förhoppningsvis beror på att jag sjungit för mycket på jobbet idag.

 

Av rosatjejen - 18 maj 2011 19:02

Idag har det gått mycket bättre med min nutrilett diet.

Har hittills inte ätit något annat än 4 stycken nutrilett shakes.

Om en liten stund ska jag dessutom ut och möta min äldsta , för en powerwalk runda på 5 km, det ska bli skönt att få röra lite på gummfläsket ;-)

 

Imorse när jag vägde mig hade jag gått upp ytterligare 0,6 kg, det känns jätte tråkigt, men jag har ju bara mig själv att skylla, och det är bara jag själv som kan göra något åt saken, så nu ska jag sluta gnälla och göra något åt problemet istället.

 

Och tack alla ni som peppar och stöttar mig här på bloggen, ni ska veta att det värmer

Av rosatjejen - 17 maj 2011 19:56

fy bubblan vilken svacka jag hamnat i, känns som om jag helt tappat all motivation och fokusering.

Ikväll har jag trillat dit igen, det har blivit både glass och choklad.

Vet faktiskt inte varför jag plötsligt inte kan låta bli, det känns så himla tråkigt när det har gått så bra nu i flera veckor.

Jag hoppas att jag snarast hittar min målmedvetenhet igen, för fortsätter jag så här så har jag snart gått upp alla kilon jag tappat igen.

 

Nu kan jag bara hoppas på, och bestämma mig för att det ska gå bättre imorgon, för värre än så här kan det knappast bli.

Av rosatjejen - 16 maj 2011 20:23

Idag är livet roligt igen, och det trots att jag hade gått upp +0,7 kg sen igår,men det var det värt.

Idag har jag kännt mig pigg och glad hela dagen, och jag har även varit ute på en powerwalk nu ikväll.

Stegräknaren är än så länge uppe i 16800 steg och det tycker jag också är helt okey.

Idag har jag druckit 4 nutrilett chokladshake och ätit en liten portion av min egan komponerade matvete risotto, det blir nog ytterligare en nutrilett shake innan jag går och lägger mig.

 

Jag tror att jag började må så dåligt för att jag helt enkelt var lite för hård mot mig själv förra veckan när jag drack enbart 5 shakes om dagen, det fungerar inte i längden när man lever att aktivt liv, så den här veckan ska jag försöka få i mig antingen 6 shakes om dagen, eller 5 shakes och ett litet mål mager mat.

Presentation

Jag skriver om livet i allmänhet, men också en del om vikt, bantning, och om hur det är att leva med mycket nedsatt lungkapacitet mitt i livet.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Min viktminskning

 
Besök ViktPejl

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards