Alla inlägg under april 2011

Av rosatjejen - 16 april 2011 09:25

Vågen visade på 69,7 kg idag också.

Jag vet som många påpekar att man inte ska väga sig varje dag, men nu är det så att jag vill göra det, och alla får göra som den tycker känns bäst,så är det med det.

Det blev aldrig någon sallad igår, det var ingen här hemma som orkade åka och handla, så det blev en nutrilett istället.

 

Igår var andra dagen som jag enbart drack nutrilett och inte åt någonting annat på hela dagen, och det går faktiskt utmärkt, har inte alls varit speciellt hungrig.

Däremot tycker jag att det är lite underligt att jag inte gått ner mer än vad jag gjort. För när jag bantade med hjälp av nutrilett förra våren så gick jag ner både mer och fortare än vad jag gör nu, trots att jag fuskade med både lite annan mat ibland, och dessutom med både godis och läsk ibland på helgerna.

 

Jag får se om jag kanske unnar mig något lite extra att äta idag eftersom det är lördag, men som det känns just nu så är jag faktiskt inte sugen på någonting alls, så jag får se hur jag känner senare.

 

Idag ska vi hem till min mamma och hjälpa henne med trädgården, så jag hoppas att solen tittar fram snart.

 

 

Av rosatjejen - 15 april 2011 17:35

Äntligen har det börjat röra sig neråt igen 69,7 kgvisade vågen på i morse. Vilket betyder att jag gått ner -3,3 kg på 10 dagar   

 

Igår levde jag på enbart nutrilett shakes, och det gick faktiskt hur bra som helst, kände ingen som helst hunger efter något annat.

Idag har jag också levt på bara nutrilett hittills, men ikväll ska jag fira att det är fredag och att jag nu är ledig i 10 dagar framöver, så ikväll blir det nog en skaldjurssallad med någon god dressing.


Nu ska jag njuta lite till av den underbara solen , innan den går ner. 

Av rosatjejen - 14 april 2011 17:11

 Vågen visar fortarande på  70,2 kg viktnedgången har liksom tagit en paus, trots att jag envetet fortsätter med min nutrilett och mitt vatten.

Det var en tjej på jobbet idag som berättade att hon hade hört av en pt på sitt gym, att man måste chocka kroppen en gång i veckan med en pizza eller liknande för att man ska få fart på viktminskningen när man bantar. Jag måste säga att jag inte alls tror att det är så, det kan väl aldrig vara bra att sätta i sig en pizza när man bantar.

Nej, jag tänker fortsätta på den kalorisnåla vägen, förr eller senare så visar ju vågen på minus igen, förhoppningsvis kanske redan imorgon ;-)

Av rosatjejen - 13 april 2011 18:07

Det går strålande med bantningen känner jag. Nu har jag levt på enbart nutrilett + ett litet mål mat om dagen, utan kolhydrater och fett, det har varit typ, magert kött med kokta grönsaker eller omelett och lite minikeso, i över en vecka.

Mitt sötsug är för tillfället borta, och det är så otroligt skönt. Inte ens i helgen kände jag något sug. Jag har bestämt att lördagar ska vara min "äta vad jag vill dag", men jag kände inget behov av det i lördags, och fortsätter det så här bra så kanske jag klarar en helg till utan onyttigheter.

Imorse var jag så otroligt trött och sen blev det så stressigt innan jag skulle iväg, så jag glömde bort att väga mig. Normalt så brukar jag studsa upp ur sängen när jag väl vaknat till, för att jag är så nyfiken om jag gått ner några gram till eller inte, men men det blir fler mornar att väga sig på.

 

Nu är det bara 2 arbetsdagar kvar, sen är jag ledig i 10 dagar   och sen är det ju dax att börja valla kvasten för om en vecka är det ju dags för en flygtur till det kära Blåkulla :-)

Av rosatjejen - 12 april 2011 16:03

Idag har det varit lite fart i kärringen ;-), det gäller ju att passa på när man får en sån här ofrivilligt ledig dag.

Eftersom lilla O mår mycket bättre idag, så har vi varit till blomsterlandet och köpt ett litet mini växthus som hon kan plantera sina solrosfrön i , som hon fick fiskdammen på kalaset hon var på i söndags. Jag passade även på att köpa en påse med flitiga Lisa frön, att plantera. Jag har för mig att jag planterade sådana för en 15-20 år sedan och att dom blev så fina (usch ! vad gammalt det lät med 15-20 år sedan :-O, men jag bildade ju familj tidigt)

Sen har vi tagit en cykeltur, vi tog nämligen fram våra cycklar från förrådet igår kväll, så det här blev premiärturen och lilla O var överlycklig, som hon har väntat på att få cykla de senaste veckorna. Vi cycklade till Zoo affären och köpte några nya neontetror, för att ersätta dom som dött.



Av rosatjejen - 12 april 2011 09:57

Jippie !  vad glad jag är.

Vågen visade idag på 70,2 kg och det betyder att jag gått ner hela -2,8 g på 6 dagar helt fantastiskt bra tycker jag   

 

Av rosatjejen - 11 april 2011 14:35

Jag hann bara jobba några timmar idag , innan dom ringde från skolan och sa att lilla O var dålig igen....faan, faan, faan...precis så kände jag när dom ringde. Men det var ju bara att snabbt försöka hitta en vikarie och sen rusa hemåt.

Nu är vi hemma igen, och hon ligger här på soffan och snarkar gott.

Det brukar bli så när hon får sin migrän, att när hon väl fått en tablett och hon slutat att må illa, så brukar hon sova gott och länge.


Angående min vikt, så har jag gått upp +0,5 kg sedan igår, och det är ju inte så roligt. Troligen beror det på mensen och hormoner. Kände imorse när jag satte på mig min ring, att fingrarna kändes lite svullna, så förhoppningsvis är det bara vätska jag samlat på mig. För jag har varit stenhård med min diet, endast nutrilett och ett mål med lövbiff och kokt blomkål eller broccoli. Det enda jag nog slarvat lite med är vattnet, måste nog dricka lite mer känner jag.


Nu ska jag mysa lite med min lilla sjukling, det är ju inte henne jag är irriterad på utan på den skitsjukdom som barnmigrän faktiskt är. Barnmigrän är dessutom en sjukdom som det pratas mycket lite om, många vet inte ens vad det är, eller tror att det bara är som vanlig huvudvärk eller som vuxenmigrän, men det är det ju mycket mer än så.

  

En gammal bild på lilla O, som är tagen när vi renoverade för 3 år sedan, det är nästan skrämmande vad stor hon blivit sedan dess.

Av rosatjejen - 10 april 2011 15:11

Vilken härlig dag det är, dessutom mår jag bra igen, så det kan ju inte bli bättre, eller ?

 

Jag har varit ute på en liten promenad i det varma och soliga vädret och det är så kul att gå och titta på alla människor. Man kan genom att iakta folk se att det är vackert väder alla går sååååå långsamt för att få vara ute så länge som möjligt, jämfört  med bara nån vecka sedan när alla nästan småsprang framåt i kylan, för att få komma in i värmen fortare.

 

Lilla O är på Skansen med en kompis och kompisens mamma, jag undrar om dom får se några små djurungar, eller dom kanske inte har släppt ut dom ännu.

 

Vikten står kvar på samma som igår 71 kg


 

Presentation

Jag skriver om livet i allmänhet, men också en del om vikt, bantning, och om hur det är att leva med mycket nedsatt lungkapacitet mitt i livet.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Min viktminskning

 
Besök ViktPejl

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards