Alla inlägg under mars 2011

Av rosatjejen - 3 mars 2011 17:48

Känner att jag inte riktigt kommer igång med bantningen ordentligt ännu.

Idag har det bara blivit en nutrilett och den tog jag till frukost, till lunck blev det en matig grönsaks och korvsoppa och ikväll har jag ätit resterna av carbonaran vi åt i tisdags.

Vet inte riktigt vad jag ska göra för att komma igång ordentligt.

Är faktiskt lite nyfiken på Alli, undrar om man kan använda den samtidigt som nutrilett. Är också lite rädd för biverkningarna som lös mage, och det stod också att man kan få oljiga fisar ???  Det måste vara ett finare uttryck för att bajsa på sig, och det låter ju inte så roligt. Får nog fundera lite till.

Skulle ju allra helst vilja få det att fungera med enbart nutrilett igen.

 

Imorse glömde jag att väga mig, rutinerna blir ju helt rubbade nu när inte lilla O är hemma.

Av rosatjejen - 2 mars 2011 20:56

Vad tyst och tomt det blev när lilla O hade åkt. Nu  jag här och börjar redan längta så smått efter henne, löjligt jag vet men så är det.

Kakorna fick hon också med sig och tur är det för annars hade jag förätit mig.

Imorgon får jag äntligen gå till jobbet igen, och det ska bli skönt. På något underligt sätt så är det mycket lättare att hålla en diet när jag jobbar, får väl lite annat att tänka på och dessutom går ju tiden så ruskigt fort på jobbet.

Av rosatjejen - 2 mars 2011 10:41

Här skiner solen idag, så där riktigt starkt som den bara gör så här i början på våren.

Mitt humör påverkas jätte mycket av vädret, när det är mörkt och kallt fungerar jag inget bra alls, blir deppig, trött och allmänt less på allt, men när solen tittar fram och det blir varmt, så blir jag gladare, piggare och fungerar mycket bättre.

 

Jag väger 70,9 idag också, och det är ju bra med tanke på de nybakade kakorna som slank ner så fint igår. Det är livsfarligt med kakor hemma när man bantar.

F ringde just och sa att dom vill hämta lilla O redan kl,13 så nu måste jag sätta lite fart och packa ner det hon kan tänkas behöva för ett par dagar borta. Ska nog packa ner det mesta av de goda kakorna också, så slipper jag gå här hemma och frestas.

 

 

Av rosatjejen - 1 mars 2011 20:51

Har haft en riktigt bra och mysig dag hemma idag med lilla O, trots att hon haft migrän till och från hela dagen.

Vi har bakat kärleksmums och havrerutor med nougat täcke. Det är nog första gången på flera år som jag bakat dessa godingar, för goda är dom.

Dumt att baka en massa gott när man ska banta, men när hon vill baka trots att hon är så dålig, då gör man det bara och hoppas att hon smakar av det goda.

Imorse vägde jag precis som igår 70,9 kg, så det går ju i alla fall inte åt fel håll dvs, upp.

 

Blir hemma med lilla O imorgon också, men i morgon kväll blir hon hämtad för att tillbringa några sköna dagar med två av stora syrrorna ute i skärgården hos min ex-man som hon kallar för min pappa M.. (han är alltså inte pappa till lilla O, men till mina tre äldsta döttrar E, F och M ) Hon är så lyckligt lottad som har så många människor i sin närhet som bryr sig om henne och som hon känner sig trygg med även om hon inte är riktigt kry.

Hon lider som sagt av barn migrän, en mycket kraftig sådan, som ställer till det en hel del för oss alla i familjen. Hon brukar ha i snitt 2 anfall i veckan av varierande styrka.

 

Nu ska jag nog ta mig en kärleksmums, men bara en    

Presentation

Jag skriver om livet i allmänhet, men också en del om vikt, bantning, och om hur det är att leva med mycket nedsatt lungkapacitet mitt i livet.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Min viktminskning

 
Besök ViktPejl

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards